MER OM TJÄNSTEN

 
shutterstock_122349151.jpg
 
 
 

MÅLMEDVETEN "CONTENT-GURU" SÖKES TILL VÄRLDENS BÄSTA SOMMARJOBB

Drömmer du om att åka till Ryssland under fotbolls-VM? Är du dessutom en hejare på sociala medier och gillar att stå i centrum? Då borde du snarast söka jobbet som content-guru hos Unibet. På ett engagerat och hängivet sätt ska du rapportera till det svenska folket om VM-festen i Ryssland.

 

Arbetsbeskrivning

Du arbetar huvudsakligen med att skapa innehåll till Unibets sociala kanaler, på plats i Ryssland, inbäddad bland svenska fans i den ryska myllan. Du kommer att befinna dig där det händer och arbeta snabbfotat med allt från videorapportering och fotografering till produktion av vassa texter. Du ska både kunna skriva delningsvänliga tweets och klara av att göra känslofyllda intervjuer med fans. I rollen ingår också att hitta nya vinklar, berättelser och annat innehåll som kan användas till Unibets kanaler.

Tillsammans med tekniskt skickliga lagkamrater på Unibet, blir du ett viktigt nyförvärv som ska förse det svenska folket med roligt innehåll från fotbollsfesten i Ryssland. Du kommer att jobba tillsammans med en offensiv filmare och bland annat stå i klacken på Sveriges gruppspelsmatcher.

För att säkerställa att innehållet sitter som ett skott i krysset får du genomgå en kortare utbildning innan avfärd, där du bland annat får vässa dina skrivkunskaper och lära dig hur man blir en influencer. Självklart får du även en crash course i turist-ryska

 

Din profil

Vi söker dig som är nyfiken och har en naturlig fallenhet för kommunikation. Du är en driven och initiativtagande lagspelare som gillar att hålla många bollar i luften och lever efter devisen att man inte vinner ett silver, utan förlorar ett guld. Du har tentaklerna ute och spelförståelse för sociala kanaler som Facebook, Instagram och Twitter. Du som kommer att axla rollen behöver vara drivande, kreativ och lyhörd för att lyckas kommunicera Unibets tonalitet och budskap i sociala medier på bästa sätt. Du är en playmaker som gärna passar vidare stories och likt en äkta nummer 10 så gillar du att stå i centrum, gärna framför en kamera.

 

Erfarenhet/kravprofil

 • Tusentals timmar fotbollsstudier. Framför tv: n.
 • Spelförståelse för Facebook, Instagram och Twitter.
 • Vetskap om Photoshop, InDesign och Premiere pro.
 • Ett intresse av sport i allmänhet, och fotboll i synnerhet.

 

Utbildning

 • Gymnasial utbildning eller liknande är meriterande.
 • Kurser från högskola eller universitet är meriterande.
 • Utbildning och/eller tidigare erfarenhet av mediaproduktion är ett plus.

 

Språkkunskaper

 • Förståelse för, eller åtminstone, överseende med ordvitsar (du kommer umgås en del med Glenn Hysén).
 • Fotbollska – Du uttrycker dig excellent i både tal och skrift.
 • Ryska – Förkunskaper i ryska är ett plus, men absolut inget krav.
 • Engelska – Du uttrycker dig väl i både tal och skrift.
 • Svenska – Flytande i tal och skrift.

 

Övrigt

Tjänsten är placerad i Ryssland och du kommer ständigt att vara på resande fot. Arbetsklädsel är landslagströja och i vissa förekommande fall även vikingahjälm, pippi-flätor m.m.

Jobbtyp: Tjänsten är en allmän visstidsanställning och pågår under mästerskapet i Ryssland.  Vi vill att du har möjlighet att vara med på enstaka förberedande kurser innan jobbstart enligt överenskommelse.

Du anställs av Kindred Group och lönen är enligt överenskommelse. För fler lediga tjänster inom Kindred Group gå in på http://kindredgroup.com/careers/.

Urvalet kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag.

ANSÖKAN

Varmt välkommen att ladda upp din ansökan, med en motivering om varför du ska bli vår content-guru och en video, på www.varldensbastasommarjobb.se
Vi vill ha din ansökan senast den 31/03/2018. Vi kommer att skicka uppdateringar om din ansökning via email senast en vecka efter ansökningstiden gått ut.